neděle 24. ledna 2010

Transformační stanice

Není o čem psát. Život se usadil do celkem dobrých kolejí a jelikož ty koleje vedou hlavně u nás v bytě, výhled se zase tak nemění. Off stále hledá zaměstnání, v mezičase pracuje na svých všemožných projektech, čte, poslouchá a má se. Semtam výlet na pláž a jinak klid a útulno. Těžko se v tom hledají dobrodružné historky, o kterých by se dalo blogovat. Fantazie ovšem pracuje na plné obrátky, má k tomu ideální podmínky, zdá se tedy, že by se blog mohl tak postupně přeměnit v trochu literární útvar, v němž by se hlavní hrdinka o kousek víc vzdálila realitě, ale příběhy by nebyly o nic méně skutečné. Možná semtam nějaký pokus o knižní recenzi, a podobné. Co byste na to říkali?
P.S.: Stejně už i teď mám připomínky, že to tak přece nebylo, takže se vlastně zas tak moc nezmění.

3 komentáře:

  1. Presne. Blog je literarni utvar, kde si autor vybere z reality jen to, co se mu hodi do kramu. Tesim se na pokracovani!

    OdpovědětVymazat
  2. Nu já nemám nic proti, ba naopak! Ony i autentické zápisky ze severního pólu psané na hřbetě klusajícího ledního medvěda můžou být pěkná nuda, pokud je píše osoba nezpůsobilá. A to v Tvém případě, milá Off, rozhodně nehrozí, takže směle do Nového literárního světa - medvědů, severních pólů a jiných životních "E-ček" Tobě netřeba.Těším se.

    OdpovědětVymazat
  3. do toho! mně se to stalo tak nějak samo od sebe, je to asi svým způsobem přirozený vývoj.

    OdpovědětVymazat