středa 6. ledna 2010

Drobné

Rekapitulace: eM je tu 6 měsíců, já 4 a půl. Za tu dobu jsme na zdravotním pojištění dohromady zaplatili celkem $4 700 (cca 84 600 Kč, část platí zaměstnavatel). Ani jednou jsme nebyli u doktora, na pohotovosti, ani v lékárně. A přesto, když jsme konečně získali praktickou lékařku, jsme objednaní na druhou půlku června. Dřív to prostě nešlo. A to nám lékařku nakonec našla pojišťovna, protože nás všichni odmítali, že mají plno.

3 komentáře:

  1. Safra, to je ale silná motivace být zdravý i nadále... Of, už jsem se chtěla dávno zeptat... já nevim , ale zdá se mi, že tvůj kreslený avatar je ti náramně podobný. Možná už jsem si na něho ale zvykla, ale vzpomínám si přesto, že na první pohled se mi tak jevil. To jsi kreslila sama??? Možná bys ty koutky mohla posunout nahoru a trochu se vyzubit, určitě by to mělo kladný vliv na mnoho věcí!!! zuzi radí vyzkoušet :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj zuzi, myslím že avatar je mi opravdu docela podobný, kreslila jsem ho v nějakém volně dostupném programu na internetu stylem - vyber si z 20 obočí to, které se ti nejvíc podobá - prostě si od plešouna postupně sestavíš celou Off. Jediný problém se mi zdají být ty obrovské uši :-)A dorostly mi vlasy, jak už se tak u moře stává.

    OdpovědětVymazat
  3. Aha, tak to je zdařilé, já sama nevím jestli bych se takhle dala dohromady ... uší jsem si všimla až na tvůj popud, dívám se ti totiž vždycky do očí:))) a neuhejbám :))

    OdpovědětVymazat