pondělí 26. října 2009

4 rozepsané články

a žádný publikovaný. Ostuda.
Dnes jsem zkazila, co jsem mohla, způsobila sobě i jiným haldu nepříjemností, celý den chutnal trochu jako hořká a spálená káva.
Mezi tím trocha smetany v podobě dvou výtečných přednášek, během nich jsem seděla, nic zkazit nestihla a mohla si je dobře užít. První Orhan Pamuk, druhá Elie Wiesel, obě součástí větších cyklů, snad se dostanu k tomu, abych napsala víc. Prozatím snad jen, že oba umí velmi významotvorně pohybovat s obočím.
Ovšem nejlepší moment nastal, když do přenáškového sálu přišel kamarád Arthur a říká - něco pro tebe mám. Načež vytáhl paličku na maso, o které jsme včera mluvili nad řízkem (doteď jsem bila řízky pěstí, paličky ani ničeho podobného nemaje) a vykládal, jak ji ukazoval securiťákovi u vchodu. Ten se prý ani nepodivil, že už viděl daleko divnější věci. Palička na maso se řekne meat tenderizer. Tak si je nezapomeňte nosit na přednášky, nikdy nevíte, kdo je bude potřebovat.

5 komentářů:

  1. ... už vím, co si dám k obědu (řízek se salátem) :)). Vše má náš řezník každý den. Řízek vepřový nebo kuřecí za 30,- Kč, obalený, teplý :) ... zuzi

    OdpovědětVymazat
  2. Tak Pamuka a Wiesel? Se máš! Jestli se z tebe nestává M.A. než MUDr. :)

    OdpovědětVymazat
  3. zuzi: takový řízek obalený, teplý, zní naprosto neodolatelně :-) a za 30??

    hanele: myslela jsem na tebe! že by se ti ten Eli líbil a že ti to musím nějak zprostředkovat..

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, já to předtím nepochopila...jsem myslela, že je to O nich a oni tam asi přitom byli celí živí!! Téda!
    Luc
    PS: ad Hanele, myslím, že už jsi dávno takovej MAUDr. :-D

    OdpovědětVymazat
  5. To je právě na tom to dobrý! že tam jsou živí a že se od nich něco dozvíš.. Už se těším, až sem budu psát o Pamukovi, to je opravdu zvláštní osoba..

    OdpovědětVymazat