sobota 12. září 2009

Flea story III. - Lightning

aneb Blýskání na lepší časy
V pátek ráno zavolal Bob a nabídl nám, že se můžeme přestěhovat do protějšího bytu přes chodbu. Řekli jsme, že si to necháme projít hlavou. Za půl hodiny zavolala Sandy z vlastnické firmy, domluvili jsme se na odstoupení od smlouvy, stačí faxem poslat papír, že odstupujeme a všechno bude v pořádku. Najednou to jde! Přítomnost Tonyho způsobila, že řešení situace přeskočilo o úroveň výš, a nastalo solidní jednání. Vrátí nám všechny 3 nájemné zaplacené předem. Nemusíme platit účet za elektřinu a plyn, které už jsme si stihli přihlásit. Papír poslán, byt vyklidíme nejspíš dnes, šek přijde příští týden. Dokud ho neuvidím, neuzavřu Bleší příběh, ale trochu optimistické už to je.

5 komentářů:

  1. Super! Budete se tedy stehovat naproti? Aby tam ty mrchy nedoskakaly...

    OdpovědětVymazat
  2. hele, jsem presvedcena, ze jsem poctive cetla vsechno co jsi psala. Je spravny muj pocit, ze vy jste ten byt nevideli pred tim nez jste podepsali smlouvu?

    OdpovědětVymazat
  3. Není :-) Byt viděl eM, na začátku srpna a všechno vypadalo normálně. Podepsal smlouvu. Už když jsme se nastěhovali, objevily se vady předtím zakryté, no a během týdne, když jsme čekali na nábytek a nebydleli tam, se vylíhly blechy, předtím pečlivě uklizené (zřejmě, soudě podle množství tam musely být dlouho). Jsou téměř jistě po kočce předchozího nájemníka.

    OdpovědětVymazat
  4. kdyby byly psí, nemáte problém :-)
    (já vím, blbý vtipy...)

    OdpovědětVymazat